Bribie Island State School – Science Centre and COLA

Biscoe Wilson was commissioned to design and document a Science and Language Centre for Bribie Island State High School as part of the Building the Education Revolution Program.

This building contains a range of teaching and practical learning spaces as well as a language laboratory and physics and science laboratories.

The building has been designed with covered access links to the existing campus and incorporates a covered learning area to the south.


Architectural Team | Robert Biscoe, Marion Wilson, Winson Leung, Shae Tilbrook

Structural Engineer | Westera Partners

Mechanical Engineer | Calibre Group

Hydraulic Engineer | H Design

Electrical Engineer | Ashburner Francis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: