G3 House

Biscoe Wilson Architects were commissioned to design a family home in rural Queensland. Naturally, it was important for the client to have a direct connection with the outdoors. The design maintains views to the mountain from living and dining rooms. The stacked rooves allow for changes in scale and opportunities for high windows, while referencing the natural form of the mountains beyond. High ceilings and high windows allow views to the sky while ensuring cross ventilation and ample natural light throughout the seasons.

IMG_1270

995_150122_DM Sketch

Architectural Team | Robert Biscoe, Joelie Clark, Winson Leung, Jessica Thurecht

Structural Engineer | Osborn Consulting

Landscape Architect | Mackay Design

Builder | CG & JE Miles

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: