T House

Biscoe Wilson Architects were commissioned to design and build a new family home on a relatively steep, small lot with striking city views. The design maximises the floor area, allowing for separate entertaining and living areas for upstairs and downstairs, and an informal entertainment area. This Environmentally Sustainable Design (ESD) provides a compact living solution with desirable northern light.

T House 1


Architectural Team| Robert Biscoe, Marion Wilson, Shae Tilbrook

Structural Engineer | Westera Partners

Builder | Cullum Hughes

Photographer | Robert Biscoe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: