Toll Rockhampton

Biscoe Wilson Architects were commissioned to design and document a new Toll office and warehouse in Rockhampton. Biscoe Wilson Architects have extensive experience with both industrial and commercial architecture, and working with AHRENS.

Toll Rockhampton site plan
[20.03.2014] Toll Rockhampton in construction.

Warehouse general floor area (GFA) | 6,350 sqm

Office general floor area (GFA) | 645 sqm


Architectural Team | Robert Biscoe, Marion Wilson, Winson Leung, Matthew Sevenyhazi, Anita James

D & C Contractor | AHRENS

Civil Engineer | Calibre Group

Structural Engineer | Farr Engineers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: